Confederatie van de Vlaamse en Nederlandse Provincie  "Dehonianen"

SCJ logo

In Asten hebben de bewoners een fijne vakantieweek gehouden. Ook mochten zij p. Frans van der Hoff ontvangen, die tijdelijk verblijf houdt bij onze medebroeders. Dus als u zin heeft, kunt u, na belet gevraagd te hebben, bij hem op de zuivere koffie komen. De adscripti van Breda plannen een gezamenlijke bijeenkomst, mét, zo verzekerde de provinciaal, aan het slot een driegangen maaltijd.

In ons Nijmeegs Studiehuis is men ijverig bezig de zorg – in de breedste zin des woords – die de Waalboog biedt te evalueren. Aan het eind van de maand is er weer een bijeenkomst met vertegenwoordigers van de Waalboog om te kijken hoe we die zorg zoveel mogelijk kunnen optimaliseren.

Komende Provincieraad moet er een nieuw bestuur gekozen worden. De huidige bestuursleden zijn bereid zich verkiesbaar te stellen, maar dat moet niet betekenen dat anderen zich dan maar niet verkiesbaar moeten stellen!

Onze econoom is druk bezig met het opstellen van de jaarrekening. Binnenkort komen de nieuwe accountants om de boeken met een fijn stofkammetje na te pluizen. Wim Antens ziet hun komst vol vertrouwen tegemoet, al had hij wel een klein trekkinkje aan zijn oog; maar dat kwam omdat hij onlangs een oogoperatie heeft ondergaan.

Wat betreft de klachtencommissie: er zijn, na sluitingstijd, nog vier klachten binnengekomen. Die worden uiteraard behandeld, maar, in geval van toekenning van de klacht, zit daar een gelimiteerde compensatie aan vast.

Tenslotte Asten: helaas loopt alles niet zo vlot als we gehoopt hadden. Laten we maar bidden dat er een goede oplossing komt voor alle partijen, niet in het laatst voor onze medebroeders.

Ik wens u allen een heerlijk H. Hartfeest toe!

Wilbert

Terug naar boven